Truus, Emmen

“Jannemarie voelt meer en ziet meer dan veel andere behandelaren die ik ken. Ze heeft echt een stukje extra.”

Herbie, mijn Corgi, liep niet lekker. Misschien door zijn nog wat langere rug dan de gemiddelde Corgi, ik weet het niet. Hij zat ook niet lekker in z’n vel en was niet vrolijk meer. Ik kon er niet goed de vinger op leggen, maar het zinde me niet. Jannemarie kende ik van lang geleden en ook was ik al bekend met osteopathie, dus ik ging met Herbie naar haar toe. Ze vond inderdaad enkele blokkades in de rug en die heeft ze behandeld. Na twee behandelingen ging het weer helemaal goed met Herbie. In aanvulling op de behandeling kreeg ik oefeningen mee om het lendenstuk sterker te maken. Ook dat heeft goed gewerkt.

De manier waarop Jannemarie honden benadert vind ik heel prettig. Ik merkte dat Herbi ook vertrouwen in haar had, terwijl het best een terughoudende hond is. Jannemarie heeft een rustige manier van werken. Ze voelt meer en weet meer dan andere behandelaren bij wie ik wel ben geweest. Ze kijkt ook verder dan de plaats waar de klacht zit, ze kijkt naar de hele hond.

Met de NES-scan die Jannemarie gebruikt heb ik ook ervaring. Ik heb zo’n apparaatje thuis gehad voor mijn kat Brownie. Je moet het even organiseren, want het apparaatje maakt verbinding met je laptop en het is handig wanneer je daar dichtbij zit. Ook is het prettig als je met z’n tweeën bent, zodat je handen genoeg hebt voor de kat, het scannen én het bedienen van de laptop. De scan zelf gaat snel en daarna stuur je de resultaten meteen door naar Jannemarie. Zij analyseert ze en geeft een behandeladvies.

Lees meer ervaringen ...>