De praktijk

Een hond- en mensvriendelijke benadering staat in de praktijk voorop. De inrichting van de ruimtes is afgestemd op honden, zodat zij zich ontspannen kunnen voelen. Wanneer je een afspraak hebt, kom je in de praktijk geen andere honden tegen, ook niet in de wachtkamer. Hondentaal wordt doorgevoerd tot en met de behandeling. En het spreekt vanzelf dat Jannemarie alle aandacht heeft voor hond en baasje en hun verhaal! Uiteraard blijf je bij je hond tijdens het onderzoek en de behandeling.

De behandelingen vinden plaats op de volgende locatie:

De Hondenosteopaat – Zuideinde 28 – 7941 GH Meppel

LET OP: de praktijk is alleen via de achterzijde van Zuideinde bereikbaar. Je neemt daarvoor de afslag van Zuideinde naar de Weerdstraat. Na 30 meter zie je rechts een kleine steeg: rijd hierin om te parkeren. De ingang van de praktijk bevindt zich onder het houten afdak.

Heel soms komt het voor dat baas en hond niet naar de praktijk kunnen komen. In dat geval kan Jannemarie naar jou toe komen. Houd dan wel rekening met voorrijdkosten.

CONTACT

  • Na het verzenden zal Jannemarie zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om te reageren op uw bericht. Bovenstaand ingevulde gegevens zullen uitsluitend hiervoor gebruikt worden (zie ook de link Privacy Policy onderaan iedere pagina).

Ik wil graag een afspraak maken

  • Na het verzenden zal Jannemarie zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor het maken van een afspraak, de ingevulde gegevens zullen uitsluitend hiervoor gebruikt worden (zie ook de link Privacy Policy onderaan iedere pagina).