De praktijk

Een hond- en mensvriendelijke benadering staat in de praktijk voorop. De inrichting van de ruimtes is afgestemd op honden, zodat zij zich ontspannen kunnen voelen. Wanneer je een afspraak hebt, kom je in de praktijk geen andere honden tegen, ook niet in de wachtkamer. Hondentaal wordt doorgevoerd tot en met de behandeling. En het spreekt vanzelf dat Jannemarie alle aandacht heeft voor hond en baasje en hun verhaal! Uiteraard blijf je bij je hond tijdens het onderzoek en de behandeling.

De behandelingen vinden plaats op de volgende locatie:

De Hondenosteopaat – Hoofdstraat 38 – 9433 PC Zwiggelte (Midden-Drenthe)

Vanwege de situatie rondom het corona virus houden we afstand. Je bent bij de behandeling van je hond aanwezig met in acht neming van de 1,5 meter norm.

Je komt naast mij geen andere mensen in de praktijk tegen.

Bij verkoudheid / ziekte van jou of iemand binnen jouw gezin vraag ik je dringend om de afspraak te annuleren (ik kan je dan evt. telefonisch adviseren hoe de tijd te overbruggen tot ik je hond wel kan zien. 

Er is bijv. de mogelijkheid om een video analyse te doen en aan de hand daarvan massage tips te krijgen of het opsturen van een thuisscanner van de NES zodat ik op afstand daadwerkelijk mee kan kijken en NES Infoceutical druppels kan sturen voor herstel).

Heel soms komt het voor dat baas en hond niet naar de praktijk kunnen komen. In dat geval kan Jannemarie naar jou toe komen. Houd dan wel rekening met voorrijdkosten.

CONTACT

  • Na het verzenden zal Jannemarie zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om te reageren op uw bericht. Bovenstaand ingevulde gegevens zullen uitsluitend hiervoor gebruikt worden (zie ook de link Privacy Policy onderaan iedere pagina).

Ik wil graag een afspraak maken

  • Na het verzenden zal Jannemarie zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor het maken van een afspraak, de ingevulde gegevens zullen uitsluitend hiervoor gebruikt worden (zie ook de link Privacy Policy onderaan iedere pagina).