NES-scan

Meer informatie over de NES-Scan kan je vinden op onze website:

nes-scan.nl

 

De NES-scan is een scan- en behandelmethode waarbij met een scan- en behandelapparaat blokkades in de energiestroom opgespoord worden. Deze blokkades worden vervolgens opgeheven met elektronische impulsen en/of het gebruik van specifieke druppels. Het is een hulpmiddel dat informatie geeft over niet-zichtbare delen van het lichaam, zoals het immuunsysteem of meridianen. Uitgangspunt van deze methode is dat alles, tot iedere cel toe, uit energie bestaat en een eigen trillingsfrequentie heeft. NES werkt aan de basis van alle klachten en symptomen. Jannemarie zet osteopathie en NES beide dagelijks in ter bevordering van de genezing en het algehele welzijn van honden.

SCANNEN OP BLOKKADES

Met deze methode heeft wetenschapper Peter Frasier de verbinding gelegd tussen de westerse benadering van gezondheid en de oosterse wijsheid. Oftewel: de anatomie gecombineerd met de holistische visie en energie. Er wordt gebruik gemaakt van een apparaatje dat de NASA speciaal voor dit doel heeft ontwikkeld. Met deze NES-scan kan Jannemarie je hond scannen (‘doormeten’) op blokkades. Het geheel van het scannen en behandelen valt onder de nieuwe technologie van de informatiegeneeskunde.

 

WAT KAN NES VOOR JOUW HOND BETEKENEN

Jannemarie maakt een scan van je hond. Dit duurt slechts enkele minuten en is geheel pijnloos. Dit levert heel veel informatie op, die zichtbaar wordt met behulp van bijbehorende software. Aan de hand van de analyse die Jannemarie hiervan maakt, kan je hond weer in balans worden gebracht met het hetzelfde scan- en behandelapparaat: de MiHealth [zie foto] en/of Infoceuticals.

 

BEHANDELMOGELIJKHEDEN

De NES-scan levert informatie over en daarmee behandelmogelijkheden van de volgende systemen:
• weefsels (bewegingsapparaat en organen)
• hart- en bloedvatenstelsel
• zenuwstelsel
• immuunsysteem
• TCM (elementenleer en meridianen)
• chakra’s
• emotionele en mentale trauma’s
• epi- en morfogenetisch veld (grote energievelden)

INFOCEUTICALSINFOCEUTICALS

De Infoceuticals zijn specifiek door NES ontwikkelde druppels met ieder een bepaalde informatie in zich. Ze zijn gemakkelijk en praktisch toe te passen. Ze zijn met ieder dieet of regulier medicijn te combineren. Je kunt ze innemen en ook op (de huid, de vacht) wrijven. Op basis van de analyse vanuit de NES-scan kan Jannemarie specifiek voor jouw hond een (combinatie van) Infoceutical(s) selecteren.

[ Jannemarie – praktijkvoorbeeld ]

Stel: een hond is kreupel. Ik voel de teentjes, de pols, de elleboog, de schouder. Ik vind een aantal blokkades en haal die weg. Ik maak de schoft los en de achterhand. Bij de tweede behandeling zijn de blokkades weg, maar de kreupelheid nog niet. Ik kijk of er nog andere blokkades zijn en haal die ook weg. Als de kreupelheid dan nog niet helemaal over is, is het fijn dat ik de NES-scan heb als hulpmiddel om nóg iets dieper te kijken. Ik kan er het niet-zichtbare en niet-voelbare mee in beeld brengen, zoals de meridianen of het immuunsysteem.
Dat maakt het mogelijk om een beslissing te nemen over de vervolgbehandeling in die specifieke situatie.’


GEBRUIK VAN DE NES-SCAN: WIE EN WAAR

Er zijn verschillende manieren om een NES-scan te (laten) maken:

 

• Op de praktijk in Zwiggelte, door Jannemarie

Jannemarie kan een scan van je hond maken in haar praktijk. Het voordeel hiervan is dat Jannemarie de Scan ter plekke kan analyseren en dat er, indien nodig direct met een behandeling gestart kan worden.

• Op de praktijk in Zwiggelte, door jouzelf

Mocht je een hond hebben die het erg spannend vindt om aangeraakt te worden, dan geeft Jannemarie je tijdens het eerste consult zélf de scanner in handen, zodat de hond zo weinig mogelijk stress ervaart. Aan de hand van de scangegevens vindt vervolgens overleg plaats over de behandelmogelijkheden.

• Bij jou thuis, door jezelf

Je kunt de scan ook doen bij je thuis. Jannemarie stuurt je dan een thuis- scanner (tegen betaling van borg en portokosten). Hiermee kun je je hond scannen, maar niet behandelen. Tijdens het scannen worden de gegevens automatisch naar Jannemarie verzonden via het bijgeleverde USB-kabeltje en je eigen laptop. Het analyseren van de scangegevens doet Jannemarie. Vervolgens wordt er een belafspraak gepland voor een telefonisch overleg tijdens kantooruren gepland. Daarin krijg je de analyse van de scan, adviezen voor thuis en aanbevelingen voor de Infoceuticals. Ook krijg je de scan zelf thuisgestuurd via de mail.

• Op een gecertificeerde scanlocatie

Vindt u het prettig om naar iemand toe te gaan bij u in de buurt? Er zijn meerdere, door Jannemarie gecertificeerde scanlocaties, in het noorden van het land

> Carla Janssen – Trimsalon Caja te Norg
www.trimsaloncaja.nl

> Jessica Frijling – Trimsalon DoggyStyle te Hardenberg
www.doggystylehardenberg.nl

> Peggy Ham – Hondenmassage ‘Alles op Pootjes’ te Dwingeloo
www.allesoppootjes.nl

> Joke Vruggink – Trimsalon de Prado te Holten
www.trimsalondelprado.nl

> Wendy Kaspers – Dogs Body and Mind in Finsterwolde
www.dogsbodyandmind.nl

> Tamara Dorresteijn – Mens en paard in harmonie te Finsterwolde
www.mensenpaardinharmonie.nl

Op ieder van deze locaties is een medewerker aanwezig die door Jannemarie is opgeleid en die de scan kan doen. Op deze locaties is ook de speciale software aanwezig. De medewerker verstuurt de resultaten én jouw contactgegevens naar Jannemarie. Na analyse van de gegevens belt Jannemarie je op over de resultaten en de behandelmogelijkheden.


Ik wil een afspraak maken >