Trea Kroeske, Riezenschnauzer kennel van de Telgthoeve en De Hondenlogeerboerderij, Vinkenbuurt

“Jannemarie is een vakvrouw die haar vak volkomen beheerst en die tegelijkertijd nooit nalaat om naar haar gevoel te luisteren.”

Een hond die door ons was gefokt, was in de winter uitgegleden, maakte daarbij een rare draai met z’n achterlijf en bleef pijn houden bij het lopen. Niets hielp en zelfs een neuroloog zei dat er niets meer aan te doen was. Vervolgens zijn wij, in overleg met de eigenaren, met de hond naar Jannemarie gegaan. En ja hoor, zij heeft hem een aantal malen behandeld en het is helemaal weer in orde gekomen met de hond!

Dat was zo’n goede ervaring dat ik sindsdien regelmatig honden met klachten (van klanten in onze Hondenlogeerboerderij) naar haar doorverwijs.

Bij Jannemarie zijn hoofd en hart in balans. Zij beheerst haar vak volkomen, zoekt altijd vakinhoudelijke aanvulling en blijft zichzelf bijscholen. Al die theorie kan een valkuil zijn, maar dat is het bij Jannemarie niet. Ze blijft altijd werken vanuit haar gevoel en heeft daarmee de juiste mix tussen hoofd en hart te pakken.

Lees meer ervaringen ...>